top of page
Logo_Het Apeldoorns Kamerkoor_rgb wit.png

Sinds november 2021 is er een nieuw klassiek kamerkoor in Apeldoorn gestart!

 

Het Apeldoorns Kamerkoor bestaat momenteel uit 15 goed zingende en enthousiaste vrouwen onder leiding van Hester Hentzepeter. Het koor zingt elke maandagavond bekende en minder bekende werken in verschillende talen en uit verschillende stijlperioden van begin 16e eeuw tot heden. We zingen zowel a capella als met begeleiding, meerstemmige muziek, 3-, 4-of 5 stemmig. Het repertoire bestaat o.a. uit muziek van Brahms, Schumann, Mozart, Schubert, Bartok, Britten, Ola Gjeilo, Bardos, Kodály. .

We werken met veel plezier aan gezond stemgebruik, mooie samenklank, interpretatie, timing en uitstraling. De afwisseling in de repetities tussen de verschillende soorten repertoire en afwisselende werkvormen maakt dit koor tot een fijne en veilige plek om samen muziek te maken. Hierdoor gaat het plezier in het zingen hand in hand met een goed muzikaal niveau!

 

Dirigent: Hester Hentzepeter

Plaats: GIGANT, Nieuwstraat 377, 7311 BR, Apeldoorn

Tijd: maandagavond 19.45 – 21.45

 

Aanmelden: Hester.Hentzepeter@gmail.com

Info: Hester Hentzepeter: www.Hentzepeter.nl

 

Lidmaatschap

Het Apeldoorns Kamerkoor repeteert op maandagavond in de zaal Octopus in Gigant en heeft nog plaats voor nieuwe leden!

Mocht je belangstelling hebben om lid te worden, dan ben je van harte welkom vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Het is wel prettig als je even een mail stuurt dat je komt.

 

Ben je in staat thuis je muziek zelfstandig in te studeren? Dan kunnen we tijdens de repetitie lekker aan de slag met de muziek! Enige (koor)zangervaring is dus wel handig. Daarnaast is het belangrijk dat je elke maandag aanwezig kunt zijn bij de repetitie, zodat we kunnen werken aan een goede en stabiele koorklank.

 

De eerste 3 repetities worden apart betaald en kosten 15 euro per keer. Hierna leg je je vast voor een serie van 20 repetities. Per seizoen geven we minimaal één optreden.

bottom of page